Rukomet

Katarina Ježić odlična u gostujućoj pobjedi Siofoka u Rusiji

Branimir Korać • subota, 03.04.2021.
Katarina Ježić odlična u gostujućoj pobjedi Siofoka u Rusiji

Rukometašice Siofoka upisale su pobjedu u susretu četvrtfinala Europske lige rukometašica. Siofok je bio bolji u gostima od Astrahanočke s 32:26...

Rukometašice Siofoka su među glavnim favoritkinjama za osvajanje EHF Europske lige, a već u prvom susretu četvrtfinala napravile su veliki korak prema prolazu. U gostima su slavile protiv Astrahanočke s 32:26.

Ekipa pod vodstvom Zdravka Zovka samo je u početku susreta imala problema s Ruskinjama, ostatak dvoboja protekao je uglavnom u dominaciji Siofoka koji je bez problema održavao prednost.

Astrahanočka je zadnje vodstvo imala na sredini prvog poluvremena, a nakon što se Siofok golovima Tomori i Toth odvojio je 14:12, Astrahanočka više nijednom nije uspjela niti poravnati.

Mađarice su uspjele do kraja susreta doći do šest golova razlike i teško je za očekivati da će Ruskinje napraviti čudesan preokret u uzvratu.

Kod Siofoka Melinda Szikora skupila je 15 obrana, devet golova zabila je Zsuzsanna Tomori, šest Katarina Ježić uz samo jedan promašaj, a pet Julia Harsfalvi.

Kod Astrahanočke Ekaterina Zelenkova postigla je sedam golova, Daria Samohina pet, a Ana Debelić ostala je bez pogodaka uz jedan promašaj.

EHF Europska liga, četvrtfinale:
Astrahanočka - Siofok 26:32

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!