Nogomet

Olić debitirao pobjedom: 'Navijači su bili naš 12. igrač, kao da igramo kod kuće'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.04.2021.
Olić debitirao pobjedom: 'Navijači su bili naš 12. igrač, kao da igramo kod kuće'
Foto: Pixsell

Moskovski CSKA svladao je u gostima Tambov s 2:1, a Ivica Olić upisao je debi na klupi kluba čiji dres nekada nosio.

Ivica Olić krenuo je pobjedom na klupi moskovskog CSKA. Olić je već neko vrijeme bio želja Moskovljana koji su ga htjeli na klupi, a nakon što je došlo do smjene trenera, intenzivirani su razgovori s Olićem koji je neposredno prije početka reprezentativne stanke, preselio u Moskvu.

Prvi ispit imao je u gostima kod najslabije momčadi ruskog prvenstva Tambova protiv kojeg je CSKA slavio s 2:1. Domaćin je poveo, ali Vlašić i Rondon donijeli su preokret CSKA.

"Znao sam da danas neće biti lako. Prvi trening s kompletnim kadrom održali smo prije tek dva dana. Bilo je očito da su momci umorni od igara u reprezentacijama i dugog putovanja, ali stav je bio ispravan. Vidio sam puno dobrih stvari, a najvažnije je da smo uzeli tri boda. Prije utakmice svi su govorili da je pobjeda već naša, ali koliko su puta slabije momčadi uzimale bodove najjačima. Sada se moramo koncentrirati na sljedeću utakmicu", poručuje Olić.

Olića su navijači lijepo dočekali, raširili su veliki transparent "Dobrodošli kući, Ivica".

"Imao sam osjećaj kao da smo igrali kod kuće. Želim im reći da su sjajni, važno mi je da su bili ovdje s nama. Bili su naš 12. igrač."

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!