Nogomet

Pochettino: 'Igračima treba čestitati na žrtvi, ali imamo još 90 minuta'

Matej Kačan • četvrtak, 08.04.2021.
Pochettino: 'Igračima treba čestitati na žrtvi, ali imamo još 90 minuta'

Trener PSG-a Mauricio Pochettino bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobjedi protiv Bayerna, ali želi da igra u uzvratu bude bolja nego protiv Barcelone...

PSG je u četvrtfinalu Lige prvaka obavio jako dobar posao u gostima kod Bayerna te u Pariz nosi 3:2 prednost uz mnogo golova u gostima, ali Mauricio Pochettino upozorava da posao nije gotov iako je sretan igrom i pobjedom.

"Sretan sam rezultatom, sa stavom ekipe koja se našla u teškim situacijama protiv najbolje ekipe u Europi. Moramo čestitati igračima na njihovoj žrtvi. Pokušavamo ponavljati ovakve izvedbe."

Pochettino je krenuo bez klasičnog napadača, ali je klasa igrača prema naprijed bila prevelika i to se u završnici nije osjetilo.

"Kad pobijedite, onda je uvijek lakše objasniti svoje odluke, svi mislite da se donijeli pravu odluku. Zasluga ide igračima, oni su protagonisti i njihovu kvalitetu moramo naglasiti. večeras smo napravili mnogo žrtava, ali još imamo 90 minuta igre. Rezultat u prvom susretu je povoljan, ali će uzvrat biti vrlo težak."

PSG je i protiv Barcelone u osmini finala nakon prve utakmice imao jako dobar rezultat da bi na kraju drhtao za prolaz u uzvratu.

"Rezultat je potpuno drukčiji u odnosu na onaj protiv Barcelone, prednost je najmanja moguća. Nadamo se da će igra u uzvratu biti bolja nego protiv Barcelone, to je naša želja", kazao je Pochettino.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!