Nogomet

Krznar: 'Imamo realne šanse, moramo igrati kao u prvom poluvremenu'

Jan Šneler • četvrtak, 08.04.2021.
Krznar: 'Imamo realne šanse, moramo igrati kao u prvom poluvremenu'
Foto: Pixsell

Nakon minimalnog poraza od Villarreala u prvom susretu četvrtfinala Europske lige, trener Dinama Damir Krznar nije bio pretjerano nezadovoljan, svjestan kako Modri još uvijek imaju šanse za prolaz u polufinale...

Dinamo nije uspio na Maksimiru doći do pozitivnog ishoda protiv Villarreala u četvrtfinalu Europske lige, ali minimalni poraz budi nadu za uzvrat. To ističe i trener Dinama Damir Krznar koji je svjestan da njegova momčad može puno bolje odigrati i doći do povijesno velikog prolaza.

"U prvom poluvremenu smo dominirali, a primili gol. U drugom dijelu je Villarreal bio bolji. Možemo biti na kraju i zadovoljni što je završilo samo 0:1. Imamo realne šanse, ona postoji. Recept je igra iz prvog poluvremena, nadamo se da će nam poći za rukom u drugoj utakmici", rekao je trener Dinama.

Krznar je priznao kako je Dinamo izgledao daleko bolje u prvom dijelu nego u nastavku susreta. Nažalost, baš u prvom dijelu Villarreal je došao do pobjedničkog gola iz kaznenog udarca. Dinamo je na samom kraju nastojao što prije doći do izjednačenja, a to je za sobom nosilo i neke probleme u formaciji.

"Igrači u želji krenu neorganizirano, a Villarreal je to koristio. Nismo imali strpljenja čekati Villarreal koji voli držati loptu u nogama", dodao je Krznar.

Joško Gvardiol počeo je susret na bekovskoj poziciji, a Bruno Petković u igru je ušao pola sata prije kraja. To je dobra vijest za Dinamove navijače jer bi ovaj važni dvojac trebao biti potpuno spreman za uzvrat.

"Petković je pokazao da može odraditi, možemo još s njim dobiti. Gvardiol je dobro odradio 60 minuta, njemu će također dobro doći sedam dana. Možemo se nadati kompletnijoj momčadi", zaključio je trener Dinama.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!