Košarka

Netsi slavili u odgođenom susretu, slavili i Lakersi i Celticsi

Matej Kačan • srijeda, 14.04.2021.
Netsi slavili u odgođenom susretu, slavili i Lakersi i Celticsi

Osim utakmica u kojima su igrali Hrvati, sinoć su u NBA odigrane još četiri utakmice, a uglavnom su slavili favoriti uz jednu jako uvjerljivu pobjedu Brooklyna...

U utakmici koja je bila odgođena zbog novog slučaja policijske brutalnosti i pucnjave na Afroamerikanca u Minnesoti, Brooklyn Netsi su ipak pokazali silu te su bez problema deklasirali Timberwolvese koji nisu imali nikakvih šansi protiv najbolje ekipe Istoka.

Čak i bez Jamesa Hardena i Kyrieja Irvinga, Netsima je uz standardno dobrog Kevina Duranta s 31 poenom bio dovoljan još jedan raspoloženiji igrač, a to je bio Joe Harris s pet trica za 23 poena. Wolvesi su igrali i bez Townsa pa nisu imali napadačkog oružja osim novaka Anthonyja Edwardsa koji je ubacio 27 poena.

Čak i bez najvećih zvijezda se LA Lakersi drže iznad polovičnog omjera i pokušavaju održati korak za vodećima na Zapadu. Lakersi su svladali Hornetse koji su i sami bez svojih najvećih zvijezda pa nisu imali nekih problema, završilo je 101:93.

Kyle Kuzma je kod Lakersa zabio 24 poena, dok je Dennis Schröder dodao 19. Kod Hornetsa je Devonte Graham imao 19 poena. Četvrtu pobjedu u nizu ostvarili su najveći rivali Lakersa, Boston Celticsi. Oni su uglavnom stalno vodili protiv Blazersa da bi na kraju drhtali za pobjedu.

Ipak su izdržali i slavili sa 116:115, a ključno ime kod Bostona bio je Jayson Tatum s 32 poena i devet skokova te pet asistencija. 24 poena je dodao Jaylen Brown, dok je kod Portlanda 28 uz 10 asistencija ubacio Damian Lillard.

Atlanta Hawksi i dalje igraju u sjajnoj formi, a ovaj put su u Tampi svladali Toronto Raptorse sa 108:103. Hawkse je do pobjede vodio Bogdan Bogdanović s 23 poena, a sjajan je bio i Clint Capela s 19 poena i 21 skokom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.04.2021. u 11:56
    netsi izgledaju dobro unapadui kad se vrazi hardem bit ce još jaci
    Obrisan korisnik