Košarka

Zubac sjajan u pobjedi oslabljenih Clippersa u Detroitu

Branimir Korać • četvrtak, 15.04.2021.
Zubac sjajan u pobjedi oslabljenih Clippersa u Detroitu

Los Angeles Clippersi nastavili su niz i stigli do sedme uzastopne pobjede. Ovaj put slavili su u gostima kod Detroit Pistonsa sa 100:98...

Bez obzira na veliki broj izostanaka, Los Angeles Clippersi upisali su novu pobjedu i nastavili sjajan niz. Svladali su u gostima Detroit Pistonse sa 100:98 u susretu koji je odlučio Reggie Jackson ubačenom tricom 19 sekundi prije kraja za poravnanje i onda pobjedničkim šutom dvije sekunde prije kraja.

U ovom susretu nisu nastupili Kawhi Leonard, Paul George, Serge Ibaka, Patrick Beverley, Marcus Morris, ali i bez njih Clippersi su uzeli pobjedu.

Ivica Zubac odlično je odradio svoj dio posla, na parketu je proveo 32 minute i za to vrijeme ubacio 18 poena (6/10 za dva, 6/7 slobodna) uz 13 skokova, dvije asistencije, dvije osvojene lopte i blokadu. Posebno dobro Zubac je odradio prvo poluvrijeme u kojem je već ubacio 16 poena i bio na pragu double-double učinka.

Jackson je proradio u nastavku i na kraju se dovukao do 29 poena i šest skokova dok je njemu i Zupcu podršku pružao Luke Kennard koji je završio sa 17 poena i deset skokova, ali i loših 5/17 iz igre.

Pistonsi ostaju zabetonirani na dno Istoka, ovdje su prokockali pobjedu u završnici izgubljenim loptama u zadnjih pola minute.

Predvodili su ih Jerami Grant s 28 poena i Saddiq Bey sa 17 poena i pet skokova.

NBA:
Detroit Pistons - LA Clippers 98:100

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!