Nogomet

Krznar: 'Danas smo žalosni, sutra ćemo biti ponosni'

Jan Šneler • četvrtak, 15.04.2021.
Krznar: 'Danas smo žalosni, sutra ćemo biti ponosni'
Foto: Pixsell

Trener Dinama Damir Krznar nije uspio u svom naumu da sam kraj susreta dočeka s aktivnim rezultatom, ali bez obzira na to, zadovoljan je ukupnom igrom svojih igrača i pristupom u susretu protiv Villarreala...

Prije uzvratnog susreta s Tottenhamom, Damir Krznar preuzeo je klupu Dinama, a nakon gotovo mjesec dana pokazao da može kvalitetno voditi zagrebački sastav. Dinamo je i u uzvratnom susretu protiv Villarreala odigrao dobru utakmicu, pokazao na trenutke sjajnu igru te se nije osramotio.

Bilo je jasno kako je španjolski sastav favorit te kako će Dinamo morati igrati na najvišoj razini ako želi izvući pozitivni rezultat u večerašnjem susretu. Nažalost, do toga nije došlo, ali na greškama se uči te treba vjerovati da će Dinamo i iz ovoga izaći bolji.

"U samoj pripremi smo znali da neće biti lako, ali stavljali smo fokus na obrani. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro. Bez obzira na čvrst blok, bili smo propusni i jako mi je žao za onaj drugi gol. Danas smo žalosni, sutra ponosni. Moraju biti ponosni na sve što su učinili ove sezone, nadamo se da ćemo isto ponoviti i naredne", rekao je Krznar.

Dinamu sada predstoji borba za domaće trofeje. Svima je jasno kako Dinamo zadovoljava jedino mjesto prvaka jer u suprotnom neće igrati niti Ligu prvaka niti Europsku ligu. Krznar to potvrđuje i naglašava da trenutno treba sve snage usmjeriti upravo prema tom cilju.

"HNL je najbitnije natjecanje, sutra se vraćamo u Zagreb, a već u nedjelju je utakmica. Nemamo vremena za razmišljanje o Villarrealu već se moramo orijentirati na Istru i naredne protivnike", zaključio je Dinamov trener.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!