Nogomet

Zidane: 'Modrića očekujem u sastavu već u sljedećoj utakmici'

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 22.04.2021.
Zidane: 'Modrića očekujem u sastavu već u sljedećoj utakmici'

Luka Modrić zbog lakše ozljede propustio je gostovanje kod Cadiza, ali očekuje se da će biti spreman već za sljedeću utakmicu protiv Real Betisa...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji zbog bolova u leđima srijedu nije konkurirao za nastup Real Madrida kod Cadiza, mogao bi se vratiti u momčad u subotu protiv Betisa, rekao je trener Zinedine Zidane.

"Ne, nije to teža ozljeda, ima poteškoća s leđima, no ništa strašno. Vidjet ćemo sutra kako će se osjećati, ali očekujem da bude u momčadi već u idućoj utakmici", izjavio je Zidane na konferenciji za medije.

Modrić je u utorak prilikom dodavanja lopte na treningu iznenada osjetio bol u leđima, a nakon što ga je "presjeklo" napustio je travnjak. Zbog bolova u srijedu nije otputovao u Cadiz gdje je Real Madrid pobijedio sa 3:0.

U subotu će aktualni prvak Španjolske ugostiti Betis, a u utorak i Chelsea u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Realov predsjednik Florentino Perez rekao je u noći sa srijede na četvrtak kako su klub i 35-godišnji vezni igrač dogovorili produženje njegovog ugovora koji istječe 30. lipnja.

"Modrić je već potpisao, odnosno postigli smo sporazum. On nije u istoj situaciji (kao Sergio Ramos), uopće. S Modrićem smo odavno postigli sporazum", izjavio je Perez u razgovoru na španjolskoj radijskoj postaji Cadena SER.

Kapetanu Ramosu također 30. lipnja istječe ugovor, no nakon nekoliko razgovora s klubom još uvijek nema nikakvog sporazuma.

Perez je rekao kako na ljeto neće doći do radikalne promjene u momčadi jer "već ima najbolje igrače". Nije isključio dovođenje mladog napadača Kyliana Mbappea iz francuskog prvaka PSG-a budu li financijski uvjeti na tržištu dopustili takvu operaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!