Nogomet

Zidane: 'Vraća se Modrić, u konkurenciji je ponovno i Hazard'

Branimir Korać • petak, 23.04.2021.
Zidane: 'Vraća se Modrić, u konkurenciji je ponovno i Hazard'

Madridski Real u subotu igra protiv Real Betisa, a u momčadi će ponovno biti i Luka Modrić koji je propustio prošli dvoboj protiv Cadiza...

Real Madrid nastavlja s prvenstvenim obavezama susretom u Madridu protiv Real Betisa. Zinedine Zidane očekuje dobar nastup svoje momčadi.

"Već sutra imamo novu utakmicu, ali mislim da smo se dovoljno oporavili. Igramo protiv vrlo dobre momčadi, vrlo čvrste koja igra jako dobar nogomet. Spremni smo za odličan nastup i želimo nastaviti s dobrim rezultatima. Moramo biti spremni igrati dobro i na visokoj razini svih 90 minuta."

Što se tiče samog sastava, dobra je vijest povratak u konkurenciju Luke Modrića koji bi trebao ponovno nastupiti od prve minute.

"Kroos neće biti u konkurenciji za nastup, ali vraća se Modrić tako da je to jedna loša i jedna dobra vijest. Dobra vijest je i da je Hazard ponovno u momčadi."

Zidanea su novinari pitali i vezano uz potencijalnu kaznu i zabranu nastupa u Ligi prvaka u što on ne vjeruje. Odmah nakon susreta s Betisom kreće priprema za polufinale.

"Igrat ćemo Ligu prvaka jer je to naše pravo, smiješno je da sada to objašnjavam. Dobro ćemo se pripremiti za polufinale, sutra imamo prvenstveni dvoboj, ali i dovoljno vremena za pripremiti se za polufinale, nisam zabrinut. Siguran sam i da će suđenje biti za dobrobit nogometa."

Što se tiče španjolskog prvenstva, očekuje se nastavak teške bitke za titulu prvaka do zadnjeg kola.

"Uvijek je teško obraniti titulu, već smo govorili o tome. La Liga je vrlo teško i neizvjesno natjecanje, igra se 38 utakmica i nije lako. Ništa se tu nije promijenilo. Ovo je jedna od najboljih liga svijeta, ali na nama je da probamo ponovno uzeti titulu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!