Nogomet

Ivančica Sudac izabrana u Fifinu Komisiju za reviziju i upravljanje

Mihaela Bradovski, hns.family • subota, 22.05.2021.
Ivančica Sudac izabrana u Fifinu Komisiju za reviziju i upravljanje
Foto: Pixsell

Ivančica Sudac, voditeljica Međunarodnog odjela i licenciranja Hrvatskog nogometnog saveza, zaslužila je još jedno priznanje na 71. Kongresu Međunarodne nogometne federacije Fife.

Ivančica Sudac izabrana je u Komisiju za reviziju, sukladnost i upravljanje i dobila četverogodišnji mandat. Naime, izmjenama i dopunama Statuta Fife, Komisija za upravljanje i Komisija za reviziju i sukladnost spojene su u novu, koja objedinjuje sva prethodno navedena područja djelovanja. Sudac je do sada bila članica Komisije za reviziju i sukladnost.

Uzgred, Komisija za reviziju, sukladnost i upravljanje je neovisna i bira je izravno Kongres, predsjednik iste je Mukul Mudgal (Indija), a dopredsjednik Chris Mihm (SAD). Uz Ivančicu Sudac, novi članovi Komisije su Gian Castillero (Panama), Paul Cochrane (Novi Zeland), Jorge Ignacio Del Puerto (Čile), Dassoundo Edibayo Joanna (Benin), Muhannad Hamad (Bahrein), Juan Manuel Iglesias (Argentina), Andrew Kamanga (Zambija), Michael Llamas (Gibraltar), Yutaka Miyoshi (Japan), Aiyaz Mohammed Musa Umarji (Fiji) i Molly Rhone (Jamajka).

Na 71. Kongresu Fife prisjetili su se i odali počast nedavno preminulom bivšem izborniku hrvatske reprezentacije, Zlatku "Cici" Kranjčaru.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!