Košarka

Sesar: 'Nažalost, nismo odgovorili na Zadrovo otvaranje drugog poluvremena'

Matej Kačan • ponedjeljak, 24.05.2021.
Sesar: 'Nažalost, nismo odgovorili na Zadrovo otvaranje drugog poluvremena'

Akteri sa strane Gorice, Josip Sesar i Ivan Majcunić čestitali su Zadru na zasluženom plasmanu u finale te su ocijenili da je majstoricu prelomio ulazak u drugo poluvrijeme...

Gorica ipak nije po drugi put uspjela šokirati Zadrane i plasirati se u finale, ali teren i sezonu napušta uzdignute glave. Josip Sesar i njegovi igrači su odigrali i više nego pristojnu sezonu, a za nešto više je u majstorici ipak nedostajalo kvalitete i koncentracije kad se susret lomio.

"Prvu četvrtinu smo dobro odigrali, znali smo kako će Zadar igrati i znali smo da će biti tvrda i čvrsta utakmica. Pokušali smo se držati, ali nakon 15. minute smo pali u koncentraciji. Znali smo da će Zadar otvoriti drugo poluvrijeme još jače, to su i napravili", kazao je Sesar za kraj sezone.

Zadar je serijom otvorio drugo poluvrijeme i pobjegao je na 20 razlike, što je brzo postalo i 25 te je susret riješen. Pokušala se Gorica s nekoliko trica vratiti u četvrtoj dionici, ali ništa više od časnog poraza kao u prvoj utakmici nije bilo moguće.

"Mi nažalost nismo uspjeli odgovoriti, promašili smo neke otvorene šuteve. Naš šut za tri poena danas nije bio na nekoj razini na kojem treba biti. Mogu biti zadovoljan s našom sezonom. Ovim putem bi čestitao Zadru i Veljku Mršiću na sjajnoj sezoni do sada i želim im svu sreću u finalu", sportski je za kraj poručio Sesar.

I Ivan Majcunić je nakon susreta ocijenio da je Zadar bio jasan favorit, ali je sportski bilo nadati se. Isto tako je sportski čestitati boljem nakon zaslužene pobjede.

"Čestitke Zadru na plasmanu u finale. Znamo da su bili apsolutni favoriti u ovom polufinalnom susretu, nitko nije očekivao da ćemo dobiti tu jednu utakmicu. Danas smo dali sve od sebe, u drugom poluvremenu Zadar je otišao na veću razliku i prelomio utakmicu. Nakon toga, nažalost nismo se uspjeli vratiti."

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!