Tenis

Škugor i Bopanna poraženi već u prvom kolu Beograda

Matej Kačan • utorak, 25.05.2021.
Škugor i Bopanna poraženi već u prvom kolu Beograda
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Franko Škugor nije opravdao status favorita u paru na ATP turniru u Beogradu. On je kao prvi nositelj u paru s Rohanom Bopannom poražen već u prvom kolu...

Iako su bili prvi nositelji u turniru parova drugog ATP turnira u Beogradu, hrvatski tenisač Franko Škugor te njegov partner Rohan Bopanna poraženi su već u prvom kolu ovog turnira na zemlji.

Bolji od njih u tri seta bili su Argentinac Federico Delbonis i Artem Sitak iz Novog Zelanda. Protivnici su bolje odradili prvi set u kojem su Bopanna i Škugor servirali, malo je reći, očajno te su izgubili četiri od pet svojih servis gemova.

6:3 je i pristojan rezultat prvog seta s obzirom na početni udarac, dok se u drugom setu on dosta stabilizirao i bio je dovoljan jedan break, onaj za 2:1 da se sa 6.4 izjednači na 1-1 i uđe u treći set koji je odigran u obliku produženog tie-breaka.

Bopanna i Škugor su u treći set ušli jako loše i brzo su se našli u zaostatku od 6:1. No, pri 7:2 kreće njihova serija od šest uzastopnih poena te se opet pojavila šansa za pobjedu. Ona nije iskorištena, već nova tri poena u nizu osvajaju Delbonis i sitak za 10:8 i plasman u drugo kolo.

ATP Beograd, prvo kolo parova:
F. Škugor/R. Bopanna (1) - F.Delbonis/A. Sitak 3:6, 6:4, 8:10

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!