Nogomet

Moro i Vušković: 'Španjolci su favoriti, no mi znamo da možemo'

HINA, Matej Kačan • utorak, 25.05.2021.
Moro i Vušković: 'Španjolci su favoriti, no mi znamo da možemo'
Foto: Pixsell

Kapetan hrvatske U-21 reprezentacije Nikola Moro te stoper Mario Vušković najavili su četvrtfinalni susret reprezentacije protiv Španjolske...

Kapetan hrvatske mlade nogometne reprezentacije Nikola Moro uoči četvrtfinalnog dvoboja na EP-u ističe da su Španjolci jedni od favorita, ali Hrvatska ide na pobjedu. Pred Hrvatskom je težak posao, ali reprezentativci su uvjereni u sebe.

"Sretan sam da se opet okupljamo, a iako je kraj sezone svi smo maksimalno koncentrirani i željni dobrog rezultata. Imamo nekoliko dana za pripremu i analizu Španjolske, oni su jedni od favorita i vrhunska momčad, no mi idemo na pobjedu. Neopisiv je osjećaj bio postići onakav pogodak minutu prije kraja zadnjeg kola, to je bio veliki uspjeh za nas i za Hrvatsku, bili smo ponosni i sretni", izjavio je u utorak Moro.

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija (U-21) okupila se u utorak u Zagrebu te odmah krenula na pripreme u Sveti Martin na Muri gdje će odrađivati završne treninge uoči puta u Maribor gdje će 31. svibnja igrati četvrtfinalni dvoboj EP-a protiv Španjolske. I stoper Hajduka Mario Vušković pun je samopouzdanja: "Znamo da su Španjolci možda i favoriti cijelog natjecanja. Ipak, vidjeli smo da možemo i nadamo se plasmanu u polufinale. Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji i vjerujem da će se na prvim treninzima dokazati izborniku. Znali smo da je vrhunski igrač, trebao mu je samo taj iskorak, nekoliko utakmica u seniorskom nogometu, i iskoristio ih je na najbolji mogući način. Zadovoljan sam sezonom, moj je fokus na Hajduku i pogotovo sada na Hrvatskoj U-21 reprezentaciji, pa ćemo na kraju vidjeti što će biti", kazao je Vušković.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!