Nogomet

Kovačić: 'Mislim da sam zaslužio priliku u finalima s Realom'

Matej Kačan • petak, 28.05.2021.
Kovačić: 'Mislim da sam zaslužio priliku u finalima s Realom'

Hrvatski nogometaš u dresu Chelseaja Mateo Kovačić najavio je finale Lige prvaka u subotu, a naglasio je da bi mu ovaj trofej značio mnogo jer u Realu nikad nije dobio priliku u finalu...

Iako je osvojio tri Lige prvaka, Mateo Kovačić u subotu bi trebao odigrati svoje prvo finale lige prvaka. Naime, za vrijeme svoje karijere u Real Madridu nikad nije dobio ni minute u ta tri susreta pa je ususret subotnjoj utakmici naglasio da bi mu titula s Chelseajem značila mnogo više od onih s Realom.

"Sigurno da bi mi značilo više. No, ovo nije tenis, već ekipni sport. 25 nas je u momčadi i svaki igrač odrađuje svoj posao. Bilo je sjajno biti dio te momčadi Reala koja je uzela tri Lige prvaka. bio sam razočaran jer nikad nisam dobio ni minute u finalu. Kako ja to vidim, mislim da sam zaslužio jer sam dao mnogo ekipi. Mnogo je igrača dobilo priliku, ja nikad", objasnio je Kovačić.

No, za ničim ne žali i sad ima priliku kao aktivni igrač na terenu osvojiti naslov. Trener Thomas Tuchel jedva je dočekao Kovačićev povratak i sigurno će biti važan dio ekipe.

"Takav je nogomet i život. uči se i iz razočaranja, uvijek želite pokazati da možete uspjeti. Dobra smo ekipa i pokušat ćemo donijeti trofej u London. Bilo bi to sjajno za momčad, ali i za mene osobno", jasan je bio Kovačić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!