Nogomet

Lovren upitan za EURO? Dalić: 'Ne mogu ići s ozlijeđenima'

Matej Kačan • petak, 28.05.2021.
Lovren upitan za EURO? Dalić: 'Ne mogu ići s ozlijeđenima'
Foto: Pixsell

Nakon jako mirnog početka priprema u Rovinju, došle su jako loše vijesti. Ionako nestabilnu i tanku obranu dodatno bi mogao oslabiti eventualni izostanak Dejana Lovrena...

Jako loše vijesti za hrvatsku reprezentaciju stižu iz Rovinja četvrtog dana priprema. Kako prenose Sportske novosti, Dejanu Lovrenu upitan je nastup na Euru zbog ozljede koju vuče iz kluba.

"Dejan Lovren nije stigao na trening jer je u četvrtak nakon treninga osjetio problem koji vuče još iz Zenita i njegovo stanje nije optimalno: radi se o problemu kojeg vuče još iz Zenita, o ligamentu koljena, zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za svoj klub", kazao je Zlatko Dalić koji će Lovrena voditi samo ako će biti potpuno zdrav:

"Ja ne mogu na Euro ići s ozlijeđenim igračima, žao mi je, ali je tako. Situacija, dakle, nije najbolja i o njemu ću, baš kao i o Uremoviću, koji po posebnom programu radi u Zagrebu odlučiti u utorak, kada nam ističe rok o prijavi momčadi za Europsko prvenstvo. No, oko Lovrena ću vidjeti sljedećih dan-dva kakva je situacija."

Ako Lovren ne bude mogao, kao stoperi na popisu ostaju Vida, Ćaleta-Car, Škorić te Joško Gvardiol koji pokriva i lijevog beka. Pretpoziv bi se u tom slučaju aktivirao vjerojatno Marinu Pongračiću.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!