Nogomet

Alexander-Arnold zbog ozljede ipak propušta EURO

Matej Kačan • četvrtak, 03.06.2021.
Alexander-Arnold zbog ozljede ipak propušta EURO

Engleski reprezentativac, desni bočni Trent Alexander-Arnold ipak će propustiti EURO zbog ozljede bedra koju je zadobio u prijateljskom susretu s Austrijom...

Nakon što su se tjednima vodile polemike oko njegovog (ne)pozivanja u englesku reprezentaciju na EURO, bek Liverpoola Trent Alexander-Arnold ipak je uvršten na popis Garetha Southgatea. No, Trent ipak neće na EURO zbog ozljede.

Naime, desni bočni je u pripremnom susretu i pobjedi nad Austrijom napustio teren nakon što je utakmicu započeo u prvih 11. Pretrage su pokazale ozljedu bedra i to ozbiljniju pa Arnold neće na EURO zbog oporavka od oko šest tjedana.

Engleska je ipak najbolje pokrivena reprezentacija na desnom boku pa problema ne bi smjelo biti, a vidjet će se hoće li Southgate pozvati koga kao zamjenu. Alexander-Arnold je u sezonu krenuo loše nakon ozljede te je hvatao formu.

Zato je u ožujku ispao s popisa za kvalifikacije za SP, ali je u završnici sezone ipak, zajedno sa svojim klubom, podigao formu na zadovoljavajuću razinu za EURO koji ipak, na kraju, propušta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!