Košarka

Netsi uzeli prvu utakmicu i bez ozlijeđenog Hardena

Matej Kačan • nedjelja, 06.06.2021.
Netsi uzeli prvu utakmicu i bez ozlijeđenog Hardena

Krenula je i druga runda doigravanja NBA lige, a čast da otvore drugi krug na Istoku su imali Brooklyn Netsi i Milwaukee Bucksi. Pomalo očekivano, slavio je Brooklyn...

Brooklyn Netsi slavili su u prvoj utakmici druge runde doigravanja istočne konferencije. Netsi su sa 115:107 svladali Milwaukee Buckse, iako su već u 43. sekundi susreta ostali bez Jamesa Hardena koji je morao u svlačionicu zbog ozljede desne zadnje lože.

No, zato su druge dvije zvijezde Kevin Durant i Kyrie Irving ponijeli veći dio tereta i problema za ipak prve favorite lige nije bilo. Najveći dio posla Netsi su obavili u trećoj četvrtini kad je utakmica i prelomljena s 12 poena viška u tom periodu.

Prednost u jednom trenutku ide i do 19 razlike, ali se do kraja rotiranjem i opuštanjem Bucksi vraćaju do prihvatljivih minus osam prije druge utakmice. Inače sjajna šuterska momčad, Bucksi su ostali na samo 6/30 trice i tako do pobjede nisu mogli.

Durant je vodio momčad s 29 poena i deset skokova, dok je Kyrie Irving imao 25 poena i osam asistencija. Veliku ulogu odigrali su i Joe Harris (19 poena, pet trica) te Blake Griffin s 18 poena, ali i 14 skokova.

Kod Bucksa je Giannis Antetokounmpo ubacio 34 uz 11 skokova, ali nije imao istaknutijeg suigrača kao pravu pomoć i drugu opciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.06.2021. u 10:24
    netsi ce bit prvaci
    Obrisan korisnik