Nogomet

Pozitivan test dobio i Diego Llorente, Španjolci spremili rezervnu momčad

Matej Kačan • srijeda, 09.06.2021.
Pozitivan test dobio i Diego Llorente, Španjolci spremili rezervnu momčad

Španjolska reprezentacija i dalje muku muči s koronavirusom koji se počeo širiti reprezentacijom, a iz tog razloga je u pripremu stavljena i rezervna ekipa...

Nastavljaju se veliki problemi s koronavirusom u reprezentaciji Španjolske. Nakon Sergija Busquetsa, pozitivan nalaz dobio je i Diego Llorente. Branič je napustio kamp, a ekipa je još u izolaciji, samo dva dana prije prvenstva.

Iz španjolskog saveza poručili su da očekuju još pozitivnih slučajeva, a zato je objavljeno i da se okuplja rezervna momčad koja će uskočiti ako prva ekipa ne izađe iz izolacije na vrijeme i ne bude mogla nastupiti.

U rezervnoj ekipi 17 je igrača koji mahom stižu iz U-21 reprezentacije. Ta će momčad boraviti u paralelnom balonu odvojenom od prvotne reprezentacije od 26 igrača. Od mladih reprezentativaca pozivi su uručeni Álvaru Fernándezu, Óscaru Minguezi, Marcu Cucurelli, Bryanu Gilu, Juanu Mirandi, Gonzalu Villaru, Pozu, Brahimu, Zubimendi, Yeremy Pini te Javiju Puadu.

Uz njih, tu su šestorica iskusnijih i dobro poznatih igrača, a to su Rodrigo Moreno, Pablo Fornals, Carlos Soler, Brais Méndez, Raúl Albiol i Kepa Arrizabalaga.

Španjolska ipak ima još pet dana za osposobiti ekipu jer svoj nastup počinje tek u ponedjeljak 14. lipnja protiv Švedske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!