Nogomet

Immobile: 'Turska je moćna ekipa, ali pokazali smo mirnoću u prvom dijelu'

Jan Šneler • petak, 11.06.2021.
Immobile: 'Turska je moćna ekipa, ali pokazali smo mirnoću u prvom dijelu'

Nakon sjajne pobjede Italije nad Turskom (3:0), jedan od junaka pobjede Azzurra, Ciro Immobile, opisao je kako je talijanska reprezentacija došla do slavlja...

Europsko prvenstvo otvoreno je na pravi način. U prvom susretu na ovogodišnjem Euru, Italija je s uvjerljivih 3:0 svladala Tursku. Talijani su od samog starta bili bolja momčad i potpuno su zasluženo slavili s tako velikom razlikom.

"Pokazali smo mirnoću u prvom poluvremenu. Turska je moćna ekipa i stvorila je probleme brojnim jakim reprezentacijama. Nastojali smo ih umoriti, brzim protokom lopte ih raširiti. Nažalost, nismo na početku uspijevali probiti njihov obrambeni zid", rekao je Ciro Immobile.

Upravo je talijanski napadač bio strijelac drugog pogotka i asistent kod trećeg. Sjajno je odigrao napadač Lazija i pokazao kako Talijani s pravom vjeruju u ovu ekipu koju predvodi izbornik Roberto Mancini.

"Turska je bila umorna nakon odmora, nastojala se otvoriti nakon prvog primljenog pogotka i tada je naša kvaliteta došla do izražaja", dodao je Immobile i simpatično zahvalio majci što mu je dala osjećaj pronaći se na pravom mjestu u pravom trenutku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!