Nogomet

Mancini: 'Odigrali smo jako dobro, cijela momčad bila je sjajna'

Jan Šneler • petak, 11.06.2021.
Mancini: 'Odigrali smo jako dobro, cijela momčad bila je sjajna'

Nakon pobjede u prvom kolu Eura protiv Turske na domaćem Olimpicu, izbornik Italije Roberto Mancini bio je pun hvale za svoje izabranike...

Italija koja je jedan od pritajenih favorita za osvajanje naslova prvaka Europe na najbolji mogući način otvorila je ovogodišnji Euro. U Rimu na Olimpicu, Talijani su odigrali jako dobro protiv prilično rezervirane i indisponirane Turske koju su na kraju uvjerljivo svladali s 3:0.

"Odigrali smo jako dobro, iako nismo uspjeli doći do pogotka u prvom poluvremenu. Nije bilo nimalo lako, ne samo što je ovo prvi nastup, već i zato što je Turska dobra momčad. U ovakvim susretima trebate sve pokazati. Imali smo pomoć publike i možemo biti zadovoljni izvedbom. Cijela momčad bila je sjajna", rekao je za Rai Sport Mancini.

Talijanima slijedi za pet dana susret na istom mjestu protiv Švicarske. Jasno je da će Azzurri biti favoriti i već su počela razmišljanja o daljnjoj fazi. Mancini ipak staje na loptu i očekivano ističe kako treba ići utakmicu po utakmicu.

"Bila je ovo predivna večer i nadam se da će ih biti još više. O Wembleyju nema smisla pričati, dug je još put do tamo, imamo još šest utakmica za odigrati", objektivan je bio izbornik Italije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!