Nogomet

Englezi otkazali večerašnju konferenciju za medije

HINA, Matej Kačan • subota, 12.06.2021.
Englezi otkazali večerašnju konferenciju za medije
Foto: Pixsell

Nakon nemilih scena koje su se događale u Danskoj za vrijeme susreta domaćina i Finske, Engleski nogometni savez otkazao je konferenciju za medije pred susret s Hrvatskom na kojoj su trebali govoriti izbornik i Harry Kane...

Engleski nogometni savez (FA) otkazao je novinarsku konferenciju "Gordog Albiona" na stadionu Wembley uoči sutrašnje utakmice protiv Hrvatske, nakon što se Christian Eriksen srušio za vrijeme utakmice Danske i Finske.

Engleski izbornik Gareth Southgate i kapetan Harry Kane trebali su u subotu u 18:30 sati razgovarati s novinarima, no u tim se trenucima zbivala drama u Kopenhagenu. Danski veznjak se srušio u posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta protiv Finske, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem.

Kane je s 29-godišnjim Eriksenom igrao u Tottenhamu, a bivši suigrači danskog veznjaka su i Kyle Walker te Kieran Trippier.

"U svjetlu groznih događaja koji su se odvijali u Kopenhagenu, FA je zatražio dopuštenje da ne održi svoju konferenciju za medije. Dakle, engleska konferencija za medija je otkazana. Hvala na razumijevanju", poručili su iz Uefe.

Nešto kasnije oglasio se i FA: "Naše večerašnje misli okrenute su prema Christianu Eriksenu i njegovoj obitelji", poručili su iz Engleskog saveza.

Marcus Rashford poslao je molitveni emoji uz jednu od danskih zastava na Twitteru, dok je engleski napadač Raheem Sterling objavio: "Misli i molitve upućuju se Christianu Eriksenu i njegovoj obitelji."

Ben Chilwell objavio je isto, a Declan Rice je poručio kako "moli za Eriksena". Podršku danskom veznjaku pružio je i Jadon Sancho.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!