Nogomet

Pandev: 'Žao mi je navijača, ali još nismo izgubili šanse'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.06.2021.
Pandev: 'Žao mi je navijača, ali još nismo izgubili šanse'

Sjeverna Makedonija upisala je debi na velikim natjecanjima, igrala je protiv Austrije i upisala poraz 3:1. Makedonci su pružili sve od sebe, ali nije išlo...

Goran Pandev na kraju karijere je upisao ipak svoj prvi nastup na velikim natjecanjima, a u debiju je došao do pogotka. Unatoč porazu od Austrije, poručuje kako nije sve izgubljeno.

"Još uvijek nismo izgubili šanse, trebamo se dobro odmoriti i pripremiti se za Ukrajinu. Najviše mi je žao ovih navijača koji su doputovali, zahvaljujem im od srca što su nas podržali. Iskreno, nije da nismo dali svoj maksimum, nego je Austrija sjajna reprezentacija."

Enis Bardhi puno je radio, odigrao je dobru utakmicu, a ističe zadovoljstvo što je Sjeverna Makedonija u društvu najboljih reprezentacija Europe.

"Mislim da je bila dobra utakmica za nas, dobro smo započeli, ali teško je boriti se s ovakvim protivnicima. Mislim da smo u nekim trenucima bili puno bolji od njih, ali oni su imali veće šanse i iskoristili su ih. Sretnan sam što smo ovdje, što je ekipa živa i daje sve što može od sebe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!