Nogomet

Krznar: 'Očekuje nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo dovoljno vremena'

Branimir Korać • utorak, 15.06.2021.
Krznar: 'Očekuje nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo dovoljno vremena'
Foto: Pixsell

Damir Krznar nije nezadovoljan izvučenim protivnikom u prvom pretkolu Lige prvaka. Modri će igrati protiv Valura s Islanda i tražit će prolaz u drugo pretkolo...

Najteža prepreka Dinamu na putu do drugog pretkola trebao bi biti nešto dalji put, Valur je protivnik koji ima dosta iskusnih igrača, reprezentativaca, ali ukupno gledajući nije na Dinamovoj razini.

"Očekuje nas jedan malo dalji put u Reykjavik. Čak i sinoć kada smo saznali podgrupe, bili smo zadovoljni jer su sva četiri protivnika relativno lagana, odnosno točno onoliko lagani koliko ćemo mi biti ozbiljni, odnosno studiozni, spremni i željni biti pobjednici u te dvije utakmice. Očekuje nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo dovoljno vremena proučiti ga te, vjerujem, proći u sljedeći krug natjecanja", kaže Damir Krznar.

Valuru prvenstvo traje i to je mala otegotna okolnost za Modre.

"Oni su već u natjecateljskom ritmu i odigrali su već nešto kola, guraju vrlo dobro, trenutno su drugi na ljestvici s jednim porazom, a sve ostalo su pobjede. To je jedan plus za njih, ali kvaliteta je neusporedivo na našoj strani i na nama je samo to potvrditi."

"Priželjkivali smo prvu u gostima da nam se eventualno reprezentativci uspiju pripremiti za uzvrat u Zagrebu, da ih ne opterećujemo tim daljim putem, ali što je tu je."

Što se tiče novih igrača, nema novosti, Čop je tu, trenira, ali to je jedino što trenutno može.

"U domeni dolazaka ništa se nije promijenilo i nadam se da neće biti potrebe."

"Duje Čop je u treningu, dobio je dozvolu svog bivšeg kluba za treninge, ali tu su neke administrativne prepreke jer njegov ugovor završava tek 30. lipnja i u pregovorima smo da nekako uspije izaći iz tog ugovora ranije."

Novosti nema niti po pitanju odlazaka.

"Isto tako nema novosti niti oko odlazaka i nadam se da će i tih vijesti biti jako malo."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!