Nogomet

Belotti: 'Možemo otići do kraja, to je naš cilj'

HINA, Mihaela Bradovski • utorak, 15.06.2021.
Belotti: 'Možemo otići do kraja, to je naš cilj'

Talijani su odlično ušli u Europsko prvenstvo te smatraju kako na krilima dobre atmosfere mogu do velikog rezultata, titulča prvaka je sveti cilj...

Napadač talijanske nogometne reprezentacije Andrea Belotti (27) izjavio je da "Azzurri" žele osvojiti Euro, te je pohvalio izbornika Roberta Mancinija.

"Kad se nismo kvalificirali za SP u Rusiji dotaknuli smo samo dno i u ekipi vlada velika želja za iskupljenjem. Pitate me možemo li otići do kraja? Da, možemo. Mi u to vjerujemo i to je naš cilj, ali moramo ostati čvrsto na zemlji i biti fokusirani u svakoj utakmici. Svaki igrač zna koliko mu puno znači nositi nacionalni dres i u momčadi postoji veliko zajedništvo. Svaki igrač je važan, bez obzira da li je u početnoj postavi ili ulazi u igru s klupe", kazao je za talijanske medije napadač Torina, koji je u prvom susretu Eura u kojem je Italija je u Rimu pobijedila Tursku s 3-0 ušao u igru tek u 80. minuti.

Strijelci u talijanskoj pobjedi bili su Merih Demiral (53-autogol), Ciro Immobile (66) i Lorenzo Insigne (79). Italiju u 2. kolu 16. lipnja, ponovo u Rimu. očekuje Švicarska, a u zadnjem susretu u skupini Wales (20. lipnja).

Pohvalio je i izbornika Roberta Mancinija, istaknuvši da je kod igrača podigao samopouzdanje.

"Mancini je odličan trener, dao nam je samopouzdanje, a to je ono što nam je trebalo. On svakoga tretira kao važnog igrača bez obzira koliko igra i sada je prisutno veselje dok igramo", dodao je Belotti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!