Nogomet

Rossi: 'Nedostajalo je fokusa u posljednjih 20 minuta'

Matej Kačan • utorak, 15.06.2021.
Rossi: 'Nedostajalo je fokusa u posljednjih 20 minuta'

Mađari su na domaćem terenu doživjeli poraz koji je mnogima slomio srca jer su tri gola pala u posljednjih deset minuta, a izbornik Marco Rossi smatra da je 3:0 nerealno...

Mađarski izbornik Marco Rossi s pravom je bio nezadovoljan rezultatom. Njegova je momčad dugo odolijevala Portugalu, čak je i zabila pogodak koji je poništen, da bi na kraju izgubila s uvjerljivih, ali i nerealnih 3:0.

"Razočaran sam rezultatom. Ta razlika od tri gola nije ogledalo utakmice. Velika je nesreća što smo u 84. minuti primili gol kakav smo primili. No, to tako bude kad se branimo duboko."

Mađari su imali sjajnu priliku da uzmu bod ili sva tri na početku Eura i iznenade sve, ali se sad moraju vaditi na Njemačkoj i Francuskoj. Ipak, ne gubi se nada.

"Imamo još dvije utakmice i moramo gledati unaprijed, a ne unatrag. Dečkima sam na poluvremenu rekao da budemo hrabriji, da napadamo kako bi imali više prilika. U ovakvim utakmicama i slučajevima, morate igrati vrlo precizno. U posljednjih 20 minuta možda nismo imali dovoljno fokusa", ocijenio je Talijan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!