Nogomet

Tomić: 'Pripremit ćemo se maksimalno i dobro skautirati protivnike'

Branimir Korać • srijeda, 16.06.2021.
Tomić: 'Pripremit ćemo se maksimalno i dobro skautirati protivnike'
Foto: Pixsell

Hrvatski klubovi saznali su protivnike u drugom pretkolu Konferencijske lige, Rijeka jedina čeka boljeg iz dvoboja prvog pretkola...

Rijeka je saznala potencijalne protivnike u drugom pretkolu Konferencijske lige. Igrat će protiv boljeg iz dvoboja andorske Sant Julije i malteške Gzire. Goran Tomić traži ozbiljan pristup svojih igrača.

"Respektiramo sve suparnike i napravit ćemo sve da ostvarimo plasman u idući krug Konferencijske lige. Ne treba bježati od činjenice da ćemo imati ulogu favorita u drugom pretkolu, ali isto tako ne smijemo nikog podcijeniti ako želimo što dulje ostati u Konferencijskoj ligi i takav pristup tražit ću od igrača", kaže Tomić za klupsku stranicu.

Tomiću je svejedno igra li Rijeka prvu utakmicu kod kuće ili u gostima, traži se i očekuje prolaz u svakom slučaju.

"Ne razmišljam nikad previše o tome, u konačnici mi moramo pokazati kvalitetu i nije bitno da li smo gosti ili domaćini u prvoj utakmici. Ono što mogu reći jest da se nadam da ćemo imati podršku s tribina u novoj sezoni jer to bi nam puno značilo."

Iako je Rijeka definitivno kvalitetnija od oba protivnika, Tomić poziva na oprez.

"Mislim da smo u mnogim utakmicama proteklih godina mogli vidjeti da nema nikakvog smisla prognozirati neke stvari i da se stalno događaju iznenađenja i zato moramo biti na oprezu. Ponavljam, napravit ćemo sve da prođemo dalje, ali isto tako tek smo na početku priprema i više smo koncentrirani na nas nego što u ovom trenutku razmišljamo o europskim natjecanjima. Jedno je sigurno, pripremit ćemo se maksimalno i dobro skautirati suparnike da bismo što spremniji ušli u europske ispite. Van travnjaka možemo davati razne najave, ali najbitnije je nikog ne podcijeniti i pokazati sve što znamo i možemo na travnjaku."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!