Nogomet

Ramsey: 'Osjetio sam olakšanje nakon pogotka'

Matej Kačan • srijeda, 16.06.2021.
Ramsey: 'Osjetio sam olakšanje nakon pogotka'

Strijelac prvog pogotka za Wales Aaron Ramsey bio je oduševljen pobjedom Walesa, a iskazao je i ponos zbog zabijenog prvog pogotka...

Vrlo važan kotačić pobjede Walesa nad Turskom bio je i Aaron Ramsey. Sjajni je veznjak zabio pogodak, a promašio je nekoliko sjajnih šansi i mogao je imati i bolji konto. No, sve je to nebitno kad Wales pobijedi.

"Osjetio sam olakšanje jer sam prije toga imao dvije dobre šanse koje sam promašio. To prvo poluvrijeme je bilo fantastično, stvarno smo dominirali. U drugom smo dijelu pokazali karakter, mislim da smo zaslužili pobjedu."

Wales je imao penal u drugom poluvremenu koji bi riješio susret, ali je Bale promašio. No, Turska se nije vratila ni nakon toga, Wales je mirno susret priveo kraju.

"Penal je bio veliki trenutak, ali nismo paničarili. Ostavili smo sve na terenu, radili smo jedan za drugog. Pružili smo si sjajnu priliku, imamo ispred sebe još jednu veliku utakmicu i u nju ulazimo u sa sjajne pozicije."

Slijedi susret protiv Italije koja je posljednjih sezona Ramseyjev domaći teren, a Wales si možda može priuštiti i poraz u ovom susretu.

"Nekoliko suigrača iz Juventusa igra za Italiju pa će biti lijepo na terenu, ali sad predstavljam svoju državu i dat ću sve od sebe da pobijedimo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!