Nogomet

Alba: 'Nešto nam nedostaje da okrenemo rezultat na našu stranu'

Branimir Korać • nedjelja, 20.06.2021.
Alba: 'Nešto nam nedostaje da okrenemo rezultat na našu stranu'

Španjolci nisu uspjeli osigurati prolaz u nokaut fazu nakon prva dva kola. Doveli su se u situaciju da u zadnjem kolu moraju do pobjede...

Niti u drugom kolu grupne faze Španjolska nije došla do pobjede. Još jednom je imala posjed lopte u velikoj mjeri na svojoj strani, ali do pobjede nije došla.

Imala je vodstvo golom Alvara Morate, kazneni udarac koji nije realizirao Gerard Moreno, zatim još niz prilika i ima za čim žaliti.

"Ako nastavimo ovako raditi, siguran sam da će se i rezultat okrenuti na našu stranu. Protivnik je bio vrlo težak, a pobjeda nam je izmaknula. Nešto nam nedostaje da okrenemo rezultat na našu stranu, ali mislim da dobro radimo i moramo vjerovati do kraja. Moramo pobijediti u sljedećoj utakmici jer je kvalifikacijska za nas. Na pritisak smo svi navikli i moramo i dalje vjerovati. Uvjeren sam da ćemo proći u osminu finala", kaže Jordi Alba.

Inače, Alba je privremeni španjolski kapetan, nosio je traku u prva dva kola dok bi se u trećem u prvih 11 trebao vratiti Sergio Busquets.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!