Nogomet

Rodri: 'Kada ne zabijate golove, javlja se sumnja'

Branimir Korać • nedjelja, 20.06.2021.
Rodri: 'Kada ne zabijate golove, javlja se sumnja'

U prva dva kola Španjolska je postigla samo jedan pogodak. S takvim učinkom trenutno je na samo dva osvojena boda...

Još jedna utakmica u kojoj je Španjolska imala inicijativu, više prilika, ali nije na kraju uzela i puni plijen. Poljake je od poraza spasio Robert Lewandowski.

Vodila se velika bitka u sredini terena gdje je Poljska pokušavala što više poremetiti španjolske akcije u kojima je u velikoj mjeri sudjelovao i Rodri.

"Vrlo smo frustrirani i to se dobro vidi. Lopta ne želi u gol, a travnjak nije u najboljem stanju što otežava igranje protiv zatvorenog protivnika. Nitko ne pobjeđuje lako i sve utakmice dosad su odlučivali detalji. Kada ne zabijate golove, javlja se sumnja, ali svjesni smo da je pred nama finale protiv Slovačke. Lopta nam duguje uslugu, a nadam se da su navijači i dalje uz nas. Uvjeren sam da ćemo proći u nokaut fazu, sve ovisi o nama", ističe Rodri.

Nakon što je Sergio Busquets bio pozitivan na koronavirus, Rodri ga je zamijenio i ušao umjesto njega u prvih 11. S povratkom Busquetsa, Rodri bi mogao na klupu, posebno ako Luis Enrique odluči postaviti na travnjak još ofenzivniju momčad.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!