Košarka

Nash: 'Ipak smo ove sezone imali prepreku previše'

Matej Kačan • nedjelja, 20.06.2021.
Nash: 'Ipak smo ove sezone imali prepreku previše'

Brooklyn Netsi su ispali u polufinalu Istoka od Milwaukee Bucksa, a trener Netsa Steve Nash kazao je kako je momčad dala sve od sebe unatoč svim problemima...

Trener Brooklyn Netsa Steve Nash komentirao je poraz svoje ekipe u sedmoj utakmici polufinala Istoka protiv Milwaukee Bucksa. Netsi su kroz sezonu imali stalnih problema s ozljedama i velika je trojka odigrala tek oko 300 minuta skupa. Na kraju Netsi s Durantom i s "pola Hardena" nisu mogli do finala.

"Harden je igrao na jednoj nozi. I dalje sam mislio da možemo pobijediti, i pokazali smo da smo mogli. Utakmica je mogla na bilo koju stranu, uvijek znate da imate šansu. Bilo što se moglo dogoditi, ali mislim da smo ove sezone imali jednu prepreku previše. Naši su momci dali sve što su imali."

Harden je igrao ozlijeđen, s klupe je uskočio kad je "pao" Kyrie Irving te je morao pomoći, ali svakako nije bio na sto posto.

"Za mene osobno je to frustrirajuće. Nosio sam se s tom zadnjom ložom, nisam mogao dugo trajati i nisam bio pravi ja u nekoliko zadnjih doigravanja. Napravili smo sve što smo mogli pri kraju. Frustrirajuće je, ali moramo odati poštovanje Bucksima. Borili su se do kraja i na kraju smo odigrali vrašku seriju. No, malo nam je nedostajalo", kazao je Harden.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.06.2021. u 11:08
    ne mogu ovo oprostit netsima IMALI su utakmicu svojim rukama sami su krivci
    Obrisan korisnik