Nogomet

Bale odgovorio Manciniju: 'Nisam znao da je Stoke baš tako dobar'

Matej Kačan • nedjelja, 20.06.2021.
Bale odgovorio Manciniju: 'Nisam znao da je Stoke baš tako dobar'

Velški kapetan Gareth Bale odgovorio je talijanskom izborniku Manciniju koji je u najavi susreta ove dvije ekipe Wales usporedio s engleskim drugoligašem Stokeom...

Talijanski izbornik Roberto Mancini je u najavi susreta svoje reprezentacije protiv Walesa usporedio suparnika sa Stokeom zbog čvrstog načina igre. Mancini je to mislio kao pohvalu, ali nisu svi to baš tako shvatili, s obzirom na to da se radi o drugoligašu.

"Bit će to težak susret s fizičkog aspekta jer su jako snažna momčad poput Stokea, ali su i tehnički potkovani", kazao je Mancini, a odgovorio mu je velški kapetan Gareth Bale:

"Nisam znao da je Stoke baš toliko dobar", kazao je Bale kao odgovor na Mancinijeve komentare. No, kasnije je nastavio u ozbiljnijem tonu:

"Bit će to velik izazov, u to nema sumnje. Čak i da nema tog rekorda nepobjedivosti, Italija je velika nogometna nacija i utakmice protiv nje su uvijek teške. Nemamo iluzija, bit će teško, ali sve što možemo je pripremiti se, isplanirati i dati sve od sebe na terenu."

Pobjeda nad Italijom svakako bi bio jedan od najvećih rezultata u povijesti Walesa, pa čak i ako Talijani izađu s promiješanim sastavom.

"Teško je reći gdje će utakmica biti na listi najvećih ako slavimo, ali bio bi to trenutak ponosa za nas. Bio bi to velik rezultat za Wales i pokušat ćemo ga postići", kazao je kapetan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!