Nogomet

Löw: 'Rijetke su reprezentacije koje dobro otvore turnir pa osvoje titulu'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.06.2021.
Löw: 'Rijetke su reprezentacije koje dobro otvore turnir pa osvoje titulu'

Njemačka je polovičnim učinkom ušla u Europsko prvenstvo. Poražena je na startu od Francuske, ali je nakon toga svladala Portugal. Joachim Löw tvrdi da je u dobroj formi...

Joachim Löw nije zabrinut izgledom Njemačke na početku Europskog prvenstva. Bilo je dosta dobrih stvari u igri Njemačke, ali i problema, no on je uvjeren kako će se Njemačka s turnirom dizati.

"Pobjeda poput ove definitivno vas podigne, ali nikada nismo sumnjali u sebe. Znamo da možemo neke stvari i bolje. Sljedeća utakmica bit će vrlo teška jer Mađarska se brani dosta duboko s osam ili devet igrača. U turniru je puno sjajnih reprezentacija, ali one reprezentacije koje izgledaju savršeno u prva dva kola, rijetko na kraju osvajaju titulu", smatra Löw.

Posebno je zadovoljan kako je Njemačka izgledala protiv Portugala.

"Bila je to vrlo teška utakmica protiv tehnički jakih Portugalaca koji su posebno neugodni u kontranapadu. Pokazali smo karakter kada smo se našli u zaostatku i nismo gubili glavu. Držali smo visok ritam, stvorili puno dobrih prilika i u nekoliko navrata smo potpuno nadmudrili portugalsku obranu."

Njemačka u zadnjem kolu protiv Mađarske ne smije izgubiti, bod će vjerojatno biti dovoljan za prolaz, a pobjeda bi je sigurno poslala u osminu finala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!