Nogomet

Arajuuri: 'Htjeli smo proći dalje. Sada se možemo samo nadati'

Jan Šneler • ponedjeljak, 21.06.2021.
Arajuuri: 'Htjeli smo proći dalje. Sada se možemo samo nadati'

Finci su upisali poraz od Belgije (0:2) u posljednjem kolu, no premda im trenutno situacija ne izgleda bajno, šansa za prolaz još uvijek postoji...

Premda su dvije trećine utakmice bili u osmini finala, Finci nisu uspjeli osvojiti bod protiv Belgije i iznenađujuće se direktno plasirati u osminu finala. Premda trenutno drže treće mjesto s dosta nezgodnom gol razlikom 1:3, Finci još uvijek imaju šansu za prolaz.

Postoji dosta kombinacija, naročito u ovom trenutku kada je tek počelo treće kolo. Između ostalog, Finska bi mogla proći kao jedna od najboljih trećeplasiranih, u slučaju da Škotska i Hrvatska remiziraju, a da poraze upišu Poljska i Slovačka.

"Htjeli smo proći dalje, nadali se da ćemo završiti kao drugi u skupini. To je bio naš veliki san, ali sada se možemo samo nadati. Što se tiče susreta s Belgijom, radi se o vrlo opasnoj momčadi. Borili smo se, bili smo disciplinirani i do 76. minute igrali jako dobro", rekao je nakon susreta Paulus Arajuuri.

Nešto utučeniji bio je kapetan Finske Tim Sparv koji je svjestan kako će Finska trebati jako puno sreće za prolazak u nokaut fazu Eura.

"Iznimno sam razočaran. Branili smo se dobro, igrali vrlo čvrsto. Nastojali smo napraviti više. Ne bih bio previše iznenađen kada bi Belgija izborila finale Eura", dodao je Sparv.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!