Nogomet

Sallai: 'Razočaran sam što nismo prošli, ali ponosan kako smo igrali'

Jan Šneler • srijeda, 23.06.2021.
Sallai: 'Razočaran sam što nismo prošli, ali ponosan kako smo igrali'

Hrabro su "pali" Mađari u Münchenu remiziravši s Njemačkom, a njihovi nogometaši svjesni su kako su napravili veliki rezultat...

Svega nekoliko minuta dijelilo je Mađarsku od najvećeg iznenađenja na ovom Europskom prvenstvu. Negdje s nebesa Ferenc Puskas se smješkao nadajući se osveti za poraz Mađarske konjice iz 1954., ali Mađarska nije uspjela.

Dva puta je vodila, igrala iznimno hrabro i čvrsto, ali Njemačka se uspjela vratiti. Razočarani, ali neizmjerno ponosni bili su mađarski reprezentativci.

"Razočaran sam što nismo prošli, ali ponosan kako smo igrali. Ne mogu se žaliti, igrali smo jako dobro. Na dobrom smo putu. Napravili smo velike probleme momčadima koje su iznimno jake", rekao je za M4 Sport Roland Sallai.

Jedan od najboljih na terenu, ali na njegovu žalost i krivac za prvi pogodak bio je kapetan Peter Gulacsi. Vratar Mađarske imao je dosta posla, većinu je odradio dobro, ali njegov sastav nije uspio proći dalje.

"Teško je pronaći riječi nakon utakmice. Bili smo jako blizu nečega posebnog i naravno da sam razočaran. Od početka utakmice bili smo koncentrirani na sebe. Odigrali smo jako dobro tri utakmice i žao mi je da nismo prošli u osminu finala", istaknuo je Gulacsi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!