Košarka

Rogić: 'Individualnim akcijama protiv boljih reprezentacija nećemo imati šanse'

Branimir Korać • petak, 02.07.2021.
Rogić: 'Individualnim akcijama protiv boljih reprezentacija nećemo imati šanse'
Foto: Pixsell

Hrvatska košarkaška reprezentacija odigrala je vrlo lošu utakmicu protiv Tunisa, ali nekako je izvukla na kraju pobjedu i plasirala se u polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre...

Prvo poluvrijeme još solidno, ali nastavak vrlo loš. Pobjeda je izvučena, ali Hrvatska mora dosta toga promijeniti ako misli doći do Tokija.

"U prvom poluvremenu smo izgledali dobro i pokazali kako treba igrati, ali onda je stigao pad u trećoj četvrtini. Moramo iz ovog izvući pouke i dobro se spremiti za Njemačku. Ako ponovimo igru iz prvog poluvremena, bit ćemo na pravom tragu. U drugom poluvremenu se pokušavalo individualnim akcijama, a tako protiv boljih reprezentacija nemamo šanse. S Tunisom smo bili na jednu loptu, ovo nam je velika lekcija", kaže Roko Rogić za Sportske novosti.

Protiv Njemačke neće biti ništa lakše, Njemačka ima nekoliko vrlo ozbiljnih igrača i Hrvatska će morati odigrati itekako kvalitetnu utakmicu.

"Europski stil nam može više odgovarati, ali Njemačka ima opasne igrače koji igraju i Euroligu i NBA ligu, fizički su vrlo moćni i vrlo visoki na krilnim i centarskim pozicijama. Imat ćemo šanse samo ako budemo pravi."

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!