Košarka

Bogdanović: 'Nismo bili dobri jer nismo uigrani, hvala publici i Torcidi'

Matej Kačan • subota, 03.07.2021.
Bogdanović: 'Nismo bili dobri jer nismo uigrani, hvala publici i Torcidi'
Foto: Pixsell

Bojan Bogdanović dao je sve od sebe, zabio je 38 poena, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu Hrvatske u polufinalu olimpijskih kvalifikacija u Splitu...

Nakon novog tragičnog poraza hrvatske košarkaške reprezentacije i ispadanja od Njemačke u polufinalu kvalifikacija, svoj sud je dao i Bojan Bogdanović koji je odigrao herojski, ali njegova partija nije bila dovoljna.

"Vjerovali smo da možemo unatoč dvije loše utakmice koje smo odigrali na početku. Publika je došla podržati nas, ali još jedno razočaranje. Turnir smo organizirali kod nas jer smo vjerovali da možemo izboriti Olimpijske igre", kazao je Bojan za Večernji list.

Bogdanović je zabio 38 poena, što je bilo točno pola poena Hrvatske u ovoj utakmici, ali nije imao pravu podršku. Posebno se to vidjelo u završnici kad je Bojanov koš za 74:67 bio posljednji hrvatski ubačaj iz igre.

"Nije sad važno koliko je tko ubacio. Dao sam sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Nismo bili pravi jer nismo bili uigrani. Žižić i ja smo se priključili dosta kasno, neki igrači su novi pa se ne poznajemo... Veliko razočaranje za ekipu i mene osobno."

Pojavila se i Torcida, dala je veliku podršku, ali ni to nije pomoglo i nije bilo dovoljno. Na kraju samo zahvala publici.

"Hvala publici i Torcidi što su došli podržati nas. Ne pamtim da je bilo ovakva atmosfera otkad ja igram za reprezentaciju", zaključio je Bogdanović.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!