Nogomet

Hjulmand: 'Gorak način ispadanja, za nekoliko dana možda kažem kako se osjećam'

Matej Kačan • četvrtak, 08.07.2021.
Hjulmand: 'Gorak način ispadanja, za nekoliko dana možda kažem kako se osjećam'

Na konferenciji za medije nakon susreta Engleske i Danske je penal u produžecima bio neizbježna tema na koju se osvrnuo i Kasper Hjulmand...

Danska je završila svoju avanturu na Euru ispadanjem u polufinalu od Engleske, a danima i tjednima će se pričati o dosuđenom kaznenom udarcu za Englesku u produžetku. Konsenzus javnosti je da prekršaja na Sterlingu nije bilo, a s tim se ne miri ni Kasper Hjulmand.

"Sviran je kazneni udarac koji to nije trebao biti. To me trenutno živcira, vrlo smo razočarani. Ne možete proći kraj druge lopte na terenu, to ima mnogo utjecaja na igru. Znam da to sad zvuči čudno, alo ne mogu si pomoći, imam te osjećaje. Jedna je stvar izgubiti utakmicu, dogodi se, ali je ovakav način razočaranje jer su se momci mnogo borili."

Neće se danska, ali i svjetska javnost sljedećih dana miriti s načinom na koji je Engleska prošla dalje, sigurno je da slijedi rafalna paljba po Uefi, VAR-u, sucu, Engleskoj i ostalima.

"Gorko je, ali moramo probaviti neke stvari prije nego što krenemo u raspravu oko tih osjećaja. Gorak način za napustiti turnir. Način na koji smo izgubili čini da teže razumijem razloge zašto smo izgubili", kazao je, pa nastavio:

"Moram biti oprezan oko onog što govorim, imamo sjajnu ekipu i definitivno opet možemo napraviti nešto sjajno. Možda će mi za nekoliko dana biti lakše reći što osjećam", zaključio je oko penala.

Nakon što je govorio o Christianu Eriksenu, Hjulmand je zaključio čestitkom kolegi na suprotnoj klupi.

"Želim čestitati kolegi Garethu. Pratio sam što Savez radi i kako radi s mladim igračima, kako se uključuje u rad i koje vrijednosti ima. Sjajan je način na koji komunicira i predstavlja svoje. Čestitke Gareth, radiš odličan posao na teškom poslu", završio je Hjulmand.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!