Nogomet

Kane: 'Talijani imaju veću povijest velikih natjecanja od nas'

Matej Kačan • subota, 10.07.2021.
Kane: 'Talijani imaju veću povijest velikih natjecanja od nas'

Englezi s nestrpljenjem čekaju svoje finale Eura i šansu da napokon dođu do europskog naslova, a utakmicu je najavio Harry Kane...

Engleski kapetan Harry Kane najavio je finalnu utakmicu Eura u kojoj će Gordi Albion tražiti prvi europski naslov. Na suprotnoj je strani Italija, a Englezi se raduju povijesnoj prilici za svoju zemlju.

"Bilo je ovo dugo i teško putovanje s dosta uspona i padova. Predvoditi ove momke u prvom meuropskom finalu i prvom za Englesku nakon 55 godina je nešto posebno. Uzbuđeni smo, ima i nervoze, ali se svi veselimo finalu", rekao je Kane, pa nastavio:

"U ovakvim povijesnim trenucima treba uživati. Nadam se da ćemo napraviti taj završni korak kako bi na kraju iz svega izašli kao pobjednici", poručio je.

Kane ima samo riječi hvale za svog suparnika, a kao i prije susreta s Danskom, potencira se činjenica da i Italija već ima europski naslov.

"Oni imaju veću povijest od nas po pitanju velikih natjecanja. No, u našoj ekipi ima mnogo klupskog iskustva na najvišoj razini. Igrali smo najveća finala. Očekujem tešku utakmicu, šanse su 50-50, ali imamo mnogo povjerenja u ono što radimo", rekao je engleski kapetan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!