Nogomet

Scaloni: 'Bez Messija ne možete, čak ni kad je ozlijeđen'

HINA, Matej Kačan • nedjelja, 11.07.2021.
Scaloni: 'Bez Messija ne možete, čak ni kad je ozlijeđen'

Argentinski izbornik Lionel Scaloni je nakon osvajanja Copa Americe za Argentinu otkrio kako je Leo Messi finale igrao ozlijeđen te ga je obasipao pohvalama...

Izbornik Argentine Lionel Scaloni odao je počast Lionelu Messiju pohvalivši kapetana svoje momčadi i otkrivši da je igrao ozlijeđen u pobjedi u finalu Copa Amerike nad Brazilom (1:0).

"Da znate što je sve podnosio i način na koji je igrao u Copa Americi, voljeli biste ga još više", rekao je Scaloni novinarima nakon pobjede Argentine na stadionu Maracana u Rio de Janeiru.

Argentina je u subotu pobjedom nad Brazilom u finalu Copa Americe osvojila svoje prvo veće natjecanje u 28 godina. Argentinac Lionel Messi, često smatran najboljim nogometašem na svijetu, time je osvojio i svoju prvu međunarodni trofej u reprezentativnom dresu.

"Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kada nije u potpunosti u formi ili ozlijeđen", kazao je Scaloni, koji nije rekao kakva je prirode ozljeda, ali obasuo je Messija hvalom u noći kada su Argentinci u ogromnom broju izašli na ulice slaveći svoj prvi trofej nakon 28 godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!