Nogomet

Chiellini: 'Imali smo Gigionea! Prvo je tu bio Gigi, a sada je Gigio'

Branimir Korać • ponedjeljak, 12.07.2021.
Chiellini: 'Imali smo Gigionea! Prvo je tu bio Gigi, a sada je Gigio'

Giorgio Chiellini kapetanski je vodio Italiju do titule europskog prvaka. Chiellini je osjećao da je Italija spremna za nešto veliko...

Talijanski kapetan Giorgio Chiellini kao pravi vođa vukao je Italiju do titule prvaka. Vodio je veliku bitku s engleskim napadačima i na kraju odnio pobjedu.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili. Osjećali smo nešto čarobno u zraku, govorili smo to od početka svibnja i zaslužili smo ovo, cijela Italija je zaslužila. Ovo je nevjerojatno, hvala svima koji su bili dio ove reprezentacije u zadnje tri godine, posvećujemo ovo svim igračima koji gledaju od kuće", istaknuo je kapetan.

Italiju nije poremetio rano primljen pogodak, nastavila je u svom ritmu.

"Ključ je bio u tome da cijelo vrijeme igramo pravi nogomet i uživamo u tome. Htjeli smo konrolirati utakmicu, imati posjed i bez obzira na taj udarac koji smo primili u drugoj minuti, dominirali smo ostatkom susreta i htjeli smo pobjedu pod svaku cijenu."

Gigio Donnarumma pravi je nasljednik Gigija Buffona.

"Imali smo Gigionea! Prvo je tu bio Gigi, a sada je Gigio, lijepo je pobijediti na ovaj način. Svi smo jako sretni i jedva čekamo da proslavimo ovo s navijačima u Italiji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!