Nogomet

Kladionice: Dinamo najveći favorit u uzvratnim susretima pretkola Lige prvaka

Branimir Korać • ponedjeljak, 12.07.2021.
Kladionice: Dinamo najveći favorit u uzvratnim susretima pretkola Lige prvaka
Foto: Pixsell

Dinamo u utorak na Islandu igra uzvratni dvoboj prvog pretkola Lige prvaka protiv Valura, a prema kladionicama Modri su veliki favoriti...

Dinamo je propustio u Maksimiru pregaziti Valur i nanijeti mu težak poraz, na Island nosi malu prednost 3:2. Modri su vodili 3:0, u 85. minuti imali su kazneni udarac koji nije realizirao Arijan Ademi i Valur je iz dvije ogromne pogreške Dinama došao do smanjenja na 3:2 u samoj završnici.

Razlika u kvaliteti između ovih protivnika je ogromna, a pokazuju to i kladionice. Prema njima Dinamo je najveći favorit za pobjedu u uzvratnim susretima prvog pretkola. Na pobjedu Dinama nude koeficijent 1.25, a tako nizak koeficijent jedino je još na pobjedu Šerifa u Tiraspolju protiv Teute koju je Šerif dobio s 4:0 u gostima.

Koeficijent na pobjedu Valura iznosi ogromnih 12.5 što jasno pokazuje koliko se vjeruje u šanse Valura da bi mogao napraviti veliko iznenađenje.

Takvo što i ne čudi bez obzira na rezultat prve utakmice. Dinamo je i bez reprezentativaca bio za dvije klase iznad Islanđana, a sada znatno jači dočekuje uzvrat u koji najavljuje ozbiljan i furiozan ulazak.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!