Nogomet

Oršić: 'Na vrijeme smo se priviknuli, ali nakon ovog terena sve malo boli'

Branimir Korać • srijeda, 14.07.2021.
Oršić: 'Na vrijeme smo se priviknuli, ali nakon ovog terena sve malo boli'
Foto: Pixsell

Mislav Oršić krenuo je od prve minute, postigao je drugi pogodak i pomogao Dinamu na putu do prolaza u drugo prekolo Lige prvaka...

Mislav Oršić zadovoljan je kako Dinamo izgleda na samo početku nove sezone. Uoči uzvrata na Island s pravom se pozivalo na strpljenje.

"Znali smo da će biti teža utakmica, da neće biti lako i da moramo biti mirni, pogotovo u prvom dijelu. Bilo je bitno da sami sebi ne stvorimo nervozu ako slučajno ne zabijemo gol ili nešto krene krivo. Međutim kada smo zabili gol, praktički smo u nastavku kontrolirali utakmicu, sve je dobro funkcioniralo i mislim da je ovo dobar start za ovo što nas čeka u budućnosti."

Igrati na umjetnoj travi nije bilo nimalojednostavno, priznaje Oršić.

"Potpuno je sve drugačije. Na vrijeme smo se priviknuli, to nam je čak i odgovaralo nakon ovih vrućina, ali teren, stvarno je teško na ovome igrati, malo sve boli i nadam se da ćemo se dobro oporaviti za sljedeću utakmicu."

Ono što mu puno znači su minute, nedostaje mu utakmica u svaka minuta je bitna.

"Svi koji smo manje igrali u zadnje vrijeme, dobro smo odradili utakmicu i skupili minute što nam je bitno. Sada nas čeka jak ritam utakmica, moramo ovak nastaviti i pripremati se za dalje. Morat ćemo se dobro pripremiti, biti zdravi prije svega i onda možemo očekivati dobre rezultate."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!