Nogomet

Berezucki: 'Vlašić mora shvatiti da ga nećemo pustiti besplatno'

Matej Kačan • utorak, 20.07.2021.
Berezucki: 'Vlašić mora shvatiti da ga nećemo pustiti besplatno'

Direktor CSKA Aleksej Berezucki poručio je Nikoli Vlašiću i ljudima oko njega da ga klub neće besplatno pustiti u Milan ili neki drugi klub...

Priča oko odlaska Nikole Vlašića u Milan ili neki drugi, veći europski klub dobila je svoj novi zaplet. Milan očito ne želi odmah platiti odštetu za Vlašića, već želi posudbu s pravom otkupa.

No, za CSKA je hrvatski igrač vrijedan eksponat i Rusi na njemu planiraju zaraditi velik novac nakon što je Vlašić upisao dobar nastup na Euru te je iza njega sezona dominacije u ruskoj Premier ligi.

Direktor CSKA-a i nekadašnji branič Aleksej Berezucki komentirao je navode i trakavicu oko transfera u kojoj je prozvao i Vlašićevo okruženje za nerealna očekivanja. U međuvremenu je Milan na Vlašićevu poziciju polušpice vratio Brahima Diaza na novu posudbu.

"Vlašić i njegova svita moraju shvatiti da ga nećemo pustiti besplatno. On vrijedi mnogo novca i ima odštetnu klauzulu. Klub je u potpunosti spreman na to", kazao je Berezucki.

Vlašićeva odštetna klauzula procjenjuje se na oko 30 milijuna eura, ali je Milan spremao transfer u kojem bi se posudba platila pet milijuna uz 20 za otkup te bonuse, a otkup bi postao obvezan ako Milan i sljedeće sezone izbori Ligu prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!