Nogomet

Krznar: 'Ademi šepa, ne želim ništa govoriti unaprijed'

Matej Kačan • srijeda, 21.07.2021.
Krznar: 'Ademi šepa, ne želim ništa govoriti unaprijed'
Foto: Pixsell

Damir Krznar se nakon pobjede nad Omonijom osvrnuo na utakmicu, ozljede u redovima Dinama, ali i na najavljene vrućine koje će biti na ciparskom uzvratu...

Dinamo je u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka svladao Omoniju s 2:0 bez prevelike ljepote i šansi, ali je trener svejedno zadovoljan. Damir Krznar prokomentirao je pobjedu na konferenciji za medije.

"Trebala nam je jedna ovako pametna i strpljiva utakmica. Znali smo da nećemo ništa napraviti na horuk. Dogodila nam se ozljeda Ademija koja nas je dosta poremetila, imali smo nekih problema u prvih 45 minuta, ali strpljivom igrom i stalnim ponavljanjem napravili smo dobar rezultat", kazao je Krznar.

No, pobjeda nije prošla bez cijene jer su ozljede zadobili Ivanušec i Ademi. Krznar je otkrio njihovo stanje.

"Ivanušec je dobar, sve će biti u redu, primio je samo jak udarac u prsa i ostao bez zraka. Ademi ima ozbiljan problem s kvadricepsom, šepa, ali ne bih želio ništa unaprijed govoriti, nadamo se da će biti sve u redu. Mišić je odlično zamijenio Ademija. Odlično je plivao između linija, sjajno je odigrao u destrukciji njihovih napada, a puno je pomogao u fazi našeg napada."

Mnogi govore o paklenoj vrućini koja čeka Dinamo na Cipru, ali trener se ne želi obazirati na to, već samo na igru.

"Nisam sretan da se stalno potencira ta priča. Nogomet se igra po svim uvjetima i ne vidim zašto stalno pričamo o tome. Ako nekome 1000 puta kažeš da je ovakav ili onakav, onda će on u to i povjerovati. Tako će i mojim igračima stvarno biti vruće ako stalno pričamo o tome. Valur je u Zagreb na 30 stupnjeva stigao s tamošnjih 10. Po toj logici oni su trebali u Zagrebu primiti 19 komada", završio je trener.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!