Nogomet

Tomić: 'Pobjedi se ne gleda u zube, trebamo se regenerirati zbog teških uvjeta'

Matej Kačan • četvrtak, 22.07.2021.
Tomić: 'Pobjedi se ne gleda u zube, trebamo se regenerirati zbog teških uvjeta'
Foto: Pixsell

Trener Rijeke Goran Tomić prokomentirao je susret svoje momčadi na gostovanju kod Gzire u kojem je Rijeka slavila 2:0. Pobjeda je upisana u teškim uvjetima vrućine na Malti...

Nije bilo lako, ali nogometaši Rijeke uspješno su prošli kroz gostovanje na Malti. Gzira je pala sa sigurnih 2:0, a komentar igre u teškim uvjetima vrućine ponudio je trener Rijeke Goran Tomić koji je Gziru shvatio maksimalno ozbiljno.

"Važna pobjeda, no, kao što sam upozoravao, nema lakih protivnika. Imali smo prilike u prvom poluvremenu i trebali smo prije poentirati. Gzira je momčad koja konstantno igra na rubu prekršaja, jako su agresivni, tako da možemo biti zadovoljni rezultatom", kazao je Tomić.

Rijeci su pobjedu donijele zamjene. Bušnja je ušao na poluvremenu i dao gol, dok je Obregon ušavši s klupe asistirao Ampemu. Ključna je bila njihova svježina u teškim vremenskim uvjetima.

"Bušnja i Obregon donijeli su potrebnu energiju. Nije to bilo na željenoj razini, ali pobjedi se ne gleda u zube. Sad se moramo prvo dobro regenerirati jer je bilo teško igrati po ovakvim vremenskim uvjetima", zaključio je Tomić.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!