Ostali sportovi

Kanaet iskoristio repasaž, ide u borbu za broncu!

Matej Kačan • ponedjeljak, 26.07.2021.
Kanaet iskoristio repasaž, ide u borbu za broncu!

Hrvatski taekwondo borac Toni Kanaet ipak će se boriti za broncu. Kanaet je u repasažu svladao Faysala Sawadogoa te će se za broncu boriti protiv Uzbekistanca...

Hrvatski taekwondo ipak bi mogao dobiti još jednu medalju. Toni Kanaet je nakon poraza u četvrtfinalu ipak dobio mjesto u repasažu koje je iskoristio pobjedom te ide u borbu za broncu. Kanaet je svladao Faysala Sawadogoa automatom u posljednjoj rundi.

Kanaet je krenuo jako dobro, s dva kružna je poveo 4:0, ali suparnik iz Burkine Faso vraća istom mjerom. No, do kraja prve runde je Kanaet sjajno dva puta pogodio u glavu te je prvi dio zaključio s 10:6.

U drugoj rundi nakon udarca u tijelo na svakoj strani je Afrikanac pao i dobio opomenu, a Kanaet šakom i kružnim podiže na 17:8 nakon nove opomene za Sawadogoa koji je opet završio na podu. Izdominirao je Hrvat do kraja runde i stigao do visokih 27:10.

Bila je to vrlo lijepa prednost pred treću rundu i ostalo je samo privesti meč kraju. To je i učinio u posljednje dvije minute te je dodatno i podigao prednost. Nakon što je Sawadogo završio na podu treći put, rezultat je stigao do 30:10 te prekida.

Kanaet je tako izborio borbu za broncu, a suparnik će biti Uzbekistanac Nikita Rafalovich. Borba je u 13 sati i 45 minuta po hrvatskom vremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!