Nogomet

Krznar: 'Cilj je ispunjen, izuzetno sam zadovoljan pametnom i mudrom igrom'

Branimir Korać • utorak, 27.07.2021.
Krznar: 'Cilj je ispunjen, izuzetno sam zadovoljan pametnom i mudrom igrom'
Foto: Pixsell

Dinamo je odradio jako dobar posao i u sve četiri utakmice u Europi ove sezone upisao je pobjede. Nakon Valura, izbacio je i Omoniju...

Damir Krznar bio je zadovoljan nakon što je Dinamo slavio i u uzvratu protiv Omonije.

"Cilj je ispunjen i to je najbitnije. Izuzetno teška utakmica na izuzetno teškom terenu za kontrolu lopte, treba ti dva-tri dodira da bi je iskontrolirao. Tu onda pati naša brzina igre i tranzicija. U drugom dijelu kada je teren postao mekši bila je i naša izvedba bolja. Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan pametnom i mudrom igrom."

Modrima je nedostajao Arijan Ademi, ali drugi igrači su ga uspješno zamijenili.

"Ademi je ta injekcija, generator naše energije i volje, on je tajkoji diže igrače i svojim primjerom pokazuje da uvijek ima rezerve i kada ne ide. Sigurno veseli da i pored takvog kapetana imamo još nekoliko kapetana koji mogu ponijeti teret."

Pobjedu Modrima donio je Luka Menalo što raduje Krznara.

"To je za sve važan pogodak i za njega i za nas kao stožer u odluci da stanemo iza njega, to je igrač koji ima dubinu koja nam nije uvijek najbolje oružje. Pokazao je da s mirom možemo računati na njega kada nam to treba."

Slijedi Rijeka, jako teška utakmica.

"Prvo je na redu Rijeka i iskljućivo ćemo se na nju koncentrirati, Legia je nešto što tek dolazi i za što ima vremena. Rijeka je vrlo težak i zahtjevan protivnik, a utakmice nakon europskih dvoboja su uvijek teške. Naša uloga je psihološki regenerirati momčad."

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!