Ostali sportovi

Danci oprezniji, Bahrein ovaj put niti blizu remiju

Branimir Korać • srijeda, 28.07.2021.
Danci oprezniji, Bahrein ovaj put niti blizu remiju

U prva dva kola Danci su bili uvjerljivi dok je Bahrein bio na pragu iznenađenja protiv Portugala i Švedske. Ovaj put nije bio niti blizu, Danci su mu nanijeli visok poraz...

Portugal i Švedska teškom mukom su došli do pobjede protiv Bahreina, svladali su ga s po golom razlike i bila je to očito jako dobra pouka Dancima da moraju ući u susret punom snagom i ne dopustiti Bahreinu da im zakomplicira posao.

Vrlo brzo postalo je jasno u kojem smjeru će ići ovaj dvoboj. Danska je krenula snažno, povela je 5:1, a kada je tako, onda ju je jako teško zaustaviti. Danci kada stvore visoku prednost u pravilu i visoko pobjeđuju, protivnici se protiv njih jako teško vraćaju iz većeg minusa.

Minus dva u nekoliko navrata do odlaska na odmor bilo je najbliže što su se protivnici uspjeli približiti, a na odmoru je ipak bilo uvjerljivijih 12:7 za Dansku.

U drugom poluvremenu Danska je odmah nastavila podizati razliku da bi sredinom poluvremena došla do 25:15 i prvi put na susretu dvoznamenkaste prednosti. Do kraja je bilo samo pitanje konačnog rezultata, a završilo je pobjedom Danske 31:21.

Šest golova postigao je Johan Hansen, a pet Mikkel Hansen. Loša vijest je ozljeda Lassea Anderssona koji je pod upitnikom za sljedeću utakmicu,

Kod Bahreina po tri gola postigli su Ahmed Fadhul, Mohamed Ali, Ahmed Almaqabi i Mahdi Habib.

Skupina B, treće kolo:
Danska - Bahrein 31:21

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!