Nogomet

Tomić: 'Odigrali smo solidnu utakmicu, ali trebalo je bolje završiti neke akcije'

Jan Šneler • četvrtak, 29.07.2021.
Tomić: 'Odigrali smo solidnu utakmicu, ali trebalo je bolje završiti neke akcije'
Foto: Pixsell

Rijeka je rutinski s 1:0 svladala maltešku Gziru u uzvratnom susretu drugog pretkola Konferencijske lige, a trener Riječana Goran Tomić bio je djelomično kritičan na račun svoje momčadi...

Rijeka je s dvije pobjede izbacila iz Konferencijske lige maltešku Gziru, a za ulazak u play-off kvalifikacija trebat će im prolaz protiv škotskog Hiberniana. Premda je Rijeka pokazala kako je daleko kvalitetnija i bolja momčad, rezultat uzvratne utakmice (1:0) to nije pokazao.

"Odigrali smo jednu solidnu utakmicu koja je bila sasvim dovoljna za prolazak. Po meni nedostajao nam je jači golgeterski instinkt, da pokušamo zabiti još koji gol. Imali smo jako puno krivih dodavanja i šansi i trebalo je bolje završiti neke akcije", prenosi Novi list izjavu trenera Rijeke Gorana Tomića.

Jedan pogodak očigledno nije zadovoljio trenera Rijeke koji je želio da njegovi igrači daleko lakše i uvjerljivije dođu do slavlja. Ipak, treba reći kako je obrana odigrala još jednu odličnu utakmicu i u dva europska susreta, Rijeka nije primila pogodak.

"Uvijek od svojih igrača tražim više i više. Kad zabijemo jedan gol da idemo dalje, da se ne zadovoljimo s rezultatom koji nam garantira prolazak, nego da nastavimo u istom ritmu. Igrači su nesvjesno malo i uštedjeli energiju u nekim trenucima", dodao je Tomić.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!