Ostali sportovi

Grčka se povukla iz umjetničkog plivanja zbog pozitivnih nalaza

HINA, Matej Kačan • utorak, 03.08.2021.
Grčka se povukla iz umjetničkog plivanja zbog pozitivnih nalaza

Nakon čak četiri pozitivna nalaza nakon testiranja na koronavirus, grčka reprezentacija odlučila se povući s natjecanja u umjetničkom plivanju, odlučio je i objavio Grčki olimpijski odbor...

Grčka se povukla s natjecanja u umjetničkom plivanju na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što su četiri njene sportašice pozitivne na Covid-19, objavio je u utorak Grčki olimpijski odbor (HOC). Jedna je plivačica bila pozitivna u ponedjeljak, a ostale tri su dobile pozitivan rezultat u utorak zbog čega su svi stavljeni u karantenu.

"Ekipa od prvog dana ulaska u olimpijsko selo nije bila u kontaktu ni s jednim drugim članom iz grčke olimpijske reprezentacije iz očitih razloga", navodi se u priopćenju HOC-a.

Svi su sportaši po dolasku u Japan pod strogim mjerama s obzirom na to da se zemlja bori sa sve većim brojem zaraženih i OI se održavaju bez gledatelja. Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju prijavili su u utorak 18 novih slučajeva COVID-19 povezanih s Igrama, čime je ukupan broj od 1. srpnja porastao na 294.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!